Hej och välkomna till Kennel Grand Giant´s 

Jag föder upp Grand Danois gult och tigrerat och Jack Russell Terrier

 Kennel startade med grand danois år 2006 men jag har erfarenhet av grandis längre tillbaka och Jack Russel sen år 2009 och har även gått skk uppfödare utbildning 2016.

Kennlens mål är att få fram rastypiska, sunda och friska, och mentalt stabila hundar. I avelsarbetet med grand danois försöker jag bibehålla den mörka gula grundfärgen i gult och tigrerat och även bibehåla den mörka kraftiga och tydliga tigreringen och den svarta masken i ansiktet. 

Våra hundar och valpar lever och växer upp i hemmiljö med andra hundar och katter. Dom äter/följer Royal Canin´s giant/mini foder från valp till senior och har gjort så i mer än 15 år då vi tycker att det funkar kanon till våran linjer.

Min fru är utbildad hundhomeopat, gått kurs i hund massage , gått Skk kurs i genetik och kurs i exteriör bedömning samt är ring sekreterare även gått SKK uppfödare kurs 2018.

Hoppas ni får mycket nöje med vår hemsida och har ni frågor får ni gärna höra av er till oss kontakt uppgifter finns under fliken mer.

Hälsningar Jimmy & Susanne 

 

 

Den 9/11-2020 kom äntligen Hugos och Kajsas småttingar 5st gula hannar. Annons finns på blocket

Den 14/11-2020 kom äntligen Hugos och Mathildas småttingar 1gul tik och en gul hanne samt en tigrerad hanne. Annons finns på blocket

Kajsas småttingar 3.5 vecka gamla

Lilla Valdemar som kommer att stanna hos oss

Äntligen har Bellas småttingar kommit den 5/12-20 två tikar och en hanne blev det

Bild från Mercedes E-klass kombi reklam där våran hundar var med alla från våran uppfödning Till vänster har vi Aurora som ägs av Nina Börstad och i mitten lila Atlas och till höger Kajsa som båda finns i kennelen .Auora är mamma till busfröna på bilden.